00'erne VS 80'erne

Toonix – en digital barnepige ;-)

Annonce for Toonix

Når man har en travl hverdag kan det indimellem være svært at være super forældrene, der underholder børnene med oplæsning og hånddukke teater, for det er der bare ikke altid tid til. Vi er ikke elektronik/tv forskrækkede, så børnene kan sagtens få en ipad og underholde sig med, endda uden vi skammer os over det. Det der kan være problematisk, er at når de roder rundt på diverse streaming tjenester, kan de indimellem havne i film eller youtube sekvenser, som ikke er seværdige hverken for en 4 årig, en 10 årig eller en på 11 år. Denne frygt for hvad nettet byder på, gør at vi så alligevel, på trods af andre gøremål, skal sidde og se med på hvad poderne ser. Dette problem løser TOONIX, for der er kun børneunderholdning. Det ses både i bilen, når der skal sofa-hygges eller tiden lige skal gå lidt hurtigere.

Det er super praktisk, der er også spil, hvilket ungerne har stor fornøjelse af. Det er faktisk fedt med TOONIX, for med en pris på 39kr/mdr. kan næsten alle være med. Man kan også lave profiler med favorit indhold, hvilket vil sige, at man kan skræddersy ens profil,  så det der ligger fremme, passer lige til ens barns alder og interesse. – og det er super nemt at gå til.

Top 5 over ungernes favoritter:

1: Charlie og chokoladefabrikken, er evig god og kan også ses af voksne.

2+4: Både Gurli gris og Alfons Åberg er nogle af Elliot klare favoritter, og ses så ofte at Gurli gris sangen synges af alle herhjemme.

3: Grusomme mig, er en super god film, den er både skæg og lidt uhyggelig, og børnene elsker den.

5: Apple&Onion, er en tegneserie for lidt større børn, og populær hos både Lulu og Leroy.

Giv det en chance, første måned er gratis, så der er altså ingen undskyldning for ikke at komme igang! 😉

 

Simone & Morten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

00'erne VS 80'erne