Fødselsdagstur til Hamborg

Julegaveshopping i børnehøjde

Annonce for Fisketorvet.

Som de trofaste læsere ved, er vi begge netop flyttet sammen på Vesterbro, lige ud til Sønder Bouldevard. 🏡 Det er en perfekt lokation ift. Shoppingmuligheder, både den ene og den anden vej. Det er især skønt her i December, at have fået et center som Fisketorvet tæt på, hvor man kan gå rundt indedøre og få vinget samtlige julegaver af. 🎁 For én ting er, når vi voksne kan tage en varm kop kaffe med på vejen, og gå rundt og kigge lidt på Strøget, men sådan en strøgtur udenfor, er bare knapt så sjov med en 4 årig i hånden, der både fryser og keder sig. Elliot synes at det er tusinde gange sjovere at være på Fisketorvet, hvor der både er legeområde og hvor vi med ro i maven kan lade ham gå rundt uden at holde i hånden.

Derudover er der pyntet virkelig fint op her i julen, der er en hyggelig og rar stemning, og der er noget at kigge på for både os og ungerne. Elliot er så mest imponeret over rulletrapperne og elevatorerne, hvilket på en eller anden måde er meget fedt, da de jo er der året rundt 😉 Og så er der aldrig lige så mange mennesker som der er på Strøget, hvilket også er prisværdigt når man har børn med, men også i det hele taget skønt med kortere kø i butikkerne.

Vi fik i denne omgang både shoppet lidt julegaver og tog også et smut i Søstrene Grene for at købe noget til at pakke julegaverne ind i. Det er nok vores begges favoritbutik ift. Både julegaveindpakning/udsmykning og julepynt. Der er ikke nogle af os der er særligt meget til den helt vilde røde jul, men foretrækker derimod noget lidt afdæmpet og simpel pynt til hjemmet, og der har Søstrene Grene et virkelig fint udvalg.

Og når nu man kommer forbi i ny og næ, kan det ikke betale sig andet, end samtidig at melde sig gratis til deres loyalitetsprogram, så man oven i en god shoppingtur også får: 4 timers gratis parkering, velkomstgave, fødselsdagsgave, eksklusive tilbud, konkurrencer og events kun til fordelskunderne.

www.fisketorvet.dk www.fisketorvet.dk/loyaltyprogram

Hvor foretrækker I at juleshoppe henne? 🎄

Simone & Morten

Morten-under

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fødselsdagstur til Hamborg