Vi skal giftes!

Nytår i bar røv

2019 er skudt i gang, og for vores vedkomne blev det taget imod med åbne arme og bar røv.

Ingen af ungerne skulle holde nytår hos os i år, så vi skulle derfor finde ud af, hvordan vi istedet ønskede at afslutte 2018. Året hvor vi mødtes, hvor vi tog hinandens børn til os, hvor vi flyttede sammen og blev forlovet.

Vi blev enige om, at ingen af os kunne forestille os en bedre måde at holde nytår på, end på tomandshånd i bar røv, på toppen af Hamburg. Og sådan blev det.

Vi havde booket suiten på The George Hotel og købt ind til tapas. Så aftenen stod på en tur i badekaret, lækker mad, luksuschokolade, masser af kærlighed, kram, hygge på sofaen, og den vildeste fyrværkeriudsigt ud over Hamburg. Vi stod på tagterassen på 6. Etage og var stort set i samme højde som fyrværkeriet – det var SÅ vildt (og meget larmende 😉)

Det er helt sikkert ikke sidste gang, at vi har holdt nytår på denne facon. Vi håber at I andre har haft en lige så dejlig aften, og er kommet godt ind i det nye år!

Simone og Morten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal giftes!