"Vi skal blive ved med at knalde mindst 4 gange ugentligt"

Vi skal vise jer!

I sidste uge i manifestet lagde vi vores ægteskabsløfter op. Det er løfter, vi har afgivet til hinanden i kærlighedenstegn, løfter vi efterlever nu og som vi satser på at efterleve resten af livet.

Det indlæg læste nogle, som Fanden læser Biblen. Det er trist, for det er i vores verden en smuk erklæring, som vi har lavet til hinanden, og det er gjort i forening, uden at nogen af os er gået på kompromis med punkterne.

Det faldt nogle for brystet, at vi knalder meget og godt kunne tænke os, at gøre det resten af livet. Det gjorde også nogle sure, at vi gerne vil gøre os umage for hinanden, og prøve at se godt ud i forhold til hvad vi hver især finder lækkert og attraktivt.

Her må vi stille os lidt undrende, for hvad er der galt i at knalde? Det er vel noget alle forelskede ynder at gøre, og så tit det lader sig gøre? Kommentarer som “ja ja lad os nu se, det gider i helt sikkert ikke i længden” er da en falliterklæring for et forhold, når den gnist er slukket, så er det da et tegn på, at det går den forkerte vej… er det ikke? Selvfølgelig kan man være glad i et forhold, hvor der ikke er sex flere gange om ugen, det er trods alt forskelligt fra person til person, hvor stor lyst og hvor stort et behov man har. For nogle er det måske knap for vigtigt, men HVIS det nu er noget der for os begge er enormt vigtigt, er det vel naturligt, at det er noget vi ønsker at bliver ved med at prioritere?

Når man ikke længere bekymrer sig om at gøre sig umage overfor hinanden, og prøve at være attraktiv over for sin partner, er det så ikke på vej ned ad bakke?

Vi kan sagtens tage joggingtøj på og hygge os sammen på sofaen, men det behøver ikke at være udtjente reklame t-shirts og hullede joggingbukser vi hopper i. Man kan sagtens finde lækre hyggesæt, som gør at en hyggelig aften i tøj der er behageligt, også er pænt at kigge på.

Vi fik også på puklen i forhold til, at vi ikke ønsker at nogen af os bliver tykke. Igen er dette ikke noget, som nogen af os finder specielt tiltrækkende. Dette er vel også ok? Altså at vi er ærlige om, hvad vores præferencer er i forhold til hinandens kroppe. Dette linker jo direkte tilbage til det med sex og lyst til sex. Ingen af os er en “size zero” og ingen af os ønsker at være det… Men derfor behøves man jo ikke, bare at lade stå til og slet ikke tænke over vægten.

Sidst men ikke mindst, er det vigtigt at huske på, at et ægteskabsløfte vedrørende sex, vægt og beklædning, måske mest skal læses som en for os liste over, hvad vi elsker ved vores forhold og som vi ønsker skal fortsætte til vores dages ende. Så kan det godt være, at virkeligheden indimellem er en anden, men så længe vi bestræber os på at gøre alt, for at være de bedste partnere vi kan overfor hinanden og imødekomme hinandens ønsker, er vi sikre på, at vi kommer til at leve lykkeligt til vores dages ende ❤️

Knus og god ny uge!

Simone og Morten

5 kommentarer

 • Pia Slot

  Så godt! Skid på hvad andre har af meninger… Det der gør et forhold stærkt, er at I TO er enige, så kan resten ellers kløjs i deres trang til at “rigtig gøre”. Knald løs, så undgår I alverdens psykiske smerte, det sætter jer fri, hudsult LAMMER og ødelægger. Og det er hamrende vigtigt at I TO elsker jeres rammer, eller ændrer dem. Kommer fra et ægteskab i med og modvind, men med et godt og stærkt sexliv (sorry til mine unger hvis de læser med her), som bar/hjalp os igennem de kriser der nu engang bare opstår hen ad vejen, var gift i 23 år, og det var satme aldrig gået hvis ikke vi havde fælles fodslaw, og sked på normen (og dem der forsøger at skabe og trække den ned over hovedet på os).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stina

  Jeg syntes det er genialt at i har skrevet det ned. Jeg er i forhold på 2. år og vi har fra starten aftalt at sex skal fylde MEGET, og vi gør os umage. Det er det bedste forhold (har to bag mig) som fungere, sex nærhed er bare VIGTIGT.. Godt gået ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina

  Det er utroligt at man idag er nød til at forsvare hvad man mener 😬 hvorfor kan folk ikke bare læse og er man negativ så lad vær med at skriv .. hvis det er det som i ønsker for jeres forhold skal andre da ikk sætte spørgsmålstegn ved det .. 😊 syntes det var nogle dejlige mål i havde sat og ønsker jer det bedste ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • En "træt" mor til tre.

  Altså, jeg har lige været adskilt fra min kæreste i små tre dage.. Vi har været sammen i snart et år.. Og pga mit “fravær” og vores savn til hinanden, så brugte vi da lige dét halve døgns gensyn på at knalde tre gange. For mig er sex i et forhold, lige så vigtigt, som mad til daglig. Så -hump i bare lystigt afsted. 🐇💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Sådan -:) Stå fast -:)

  Held & lykke til jer -:)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Vi skal blive ved med at knalde mindst 4 gange ugentligt"