Vi skal vise jer!

Så langt er vi henne i graviditeten…

Der har været rigtig mange, som har spurgt nysgerrigt ind til, hvor langt vi er henne i graviditeten, samt hvorfor vi ikke har ville svare på dette, når nu folk spørger.

Grunden til, at vi ikke har ville afsløre det før nu, er, at vi ikke var særligt langt henne da vi offentliggjorde graviditeten. Vi ved, at det med at offentliggøre en graviditet før 12. Uge, er noget der kan sprede vandende i “Følger-Land” og vi vidste også, at eventuelt negative kommentarer ville være uundgåelige, hvis vi derfor svarede på, hvor langt vi var henne.

Men hvorfor offentliggjorde I det så på et så tidligt stadie? – tænker I måske. Det gjorde vi såmænd fordi, vi nærmest lige efter vores offentliggørelse af forlovelsen, hvor vi ellers kun havde fortalt vores nærmeste venner og familie, at vi også ventede en baby, blev kontaktet af en journalist, der havde fået nys om den glædelige nyhed. Vi afviste at det var aktuelt over for journalisten, men tog derefter en snak med hinanden om, hvorvidt vi skulle komme pressen i forkøbet, og selv få fornøjelsen af at afsløre den gode nyhed. Det valgte vi så at gøre.

Hvordan journalisten havde fået nys om det, ved vi ikke. Vi kunne ikke forestille os, at nogle af vores nærmeste ville have sagt noget som helst, så vi har lidt på fornemmelsen, at vi måske har snakket lidt for højt om det på en café eller på en gåtur, at der har stået en fra pressen bag os i køen, da vi har købt graviditetsteste eller vitaminpiller til gravide, eller noget i den dur. I bund og grund er det også helt underordnet – vi valgte at offentliggøre det inden nogle andre gjorde det, og ganske rigtigt var pressen interesseret, og skrev om det, med det samme vi havde udgivet indlægget.

Men nu er vi over 12. Uge, mere præcist 12 uger og 4 dage henne. Vi skal til nakkefoldsscanning på onsdag, hvor terminsdatoen kan nå at blive rykket lidt, og vi glæder os så meget, til at se lille blyp til skanningen igen!

Tak fordi I ville læse med. Vi håber at I får en rigtig god start på ugen!

De bedste mandagshilsner

Simone & Morten

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi skal vise jer!