Så langt er vi henne i graviditeten...

Danmarks mindste slotsbryllup?

Som nogle af jer måske ved, skal vi giftes til april – og I kan lige tro, at vi glæder os! Vi har før haft annonceret, at vi skal holde bryllup på Sophienberg Slot og det har fået flere til tasterne. Skal det så være stort og glamourøst? Inviterer vi så 200 mennesker? Er det ikke sindssygt dyrt?

Det er helt rigtigt, at vi fortsat skal vies og afholde brylluppet på Sophienberg Slot, men det er slet ikke dén type slotsbryllup, som mange af jer har virket til at forestille sig. Det bliver et meget afdæmpet bryllup for kun den aller nærmeste familie. Ja faktisk bliver vi kun 19 mennesker i alt – inklusiv os og ungerne. Vi blev ret hurtigt enige om, at det her med at holde en kæmpe fest hvor venner, bekendte, tanter, onkler, mfl. Skulle med, slet ikke var sådan, vi ønskede at netop dén dag skulle være.

Så i stedet valgte vi at få fat i Christel Winther som vores bryllupsarrangør, hun havde smukke Sophienberg hvor vi fra første øjekast sagtens kunne se os selv nyde den store dag, og hvor vi, hvis vejret tillader det, vil elske at blive viet i den smukke slotshave. Og så har vi på den måde valgt, at der skal kræses lidt mere om oplevelsen for gæsterne, maden, osv., Nu vi ikke bliver så mange.

Vi glæder os sådan til at dele billeder fra dagen, og fortælle om hvordan den kommer til at gå – vi er sikre på, at det bliver en dag lige efter vores ønsker ❤️

I ønskes alle en god mandag!

De bedste hilsner

Simone & Morten

 

3 kommentarer

 • Anonym

  Christel er jo frataget titlen som arrangør. Er det ikke bedre at vælge en rigtig festarrangør, der ikke svindler, eller var hun billigst?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flash Morten

   Synes det er et lidt hårdt angreb som annonym, og uden at give en begrundelse?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Må I få den mest fantastiske dag og et lykkeligt liv sammen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så langt er vi henne i graviditeten...